PONUDBA ZA PODJETJA

Skrb za zdravje zaposlenih

Dober odnos podjetja do svojih zaposlenih je eden izmed glavnih dejavnikov, ki vplivajo na zadovoljstvo delavcev znotraj podjetja.  Dodatne nadstandardne ugodnosti za zaposlene, kot so možnost skupne rekreacije in vodene vadbe znotraj ali izven delovnega časa pa k temu še dodatno pripomorejo, hkrati pa zelo pozitivno vplivajo tudi na zdravje zaposlenih.

Vlaganje v zdravje vaših zaposlenih bo pripomoglo k večjemu zadovoljstvu vaših delavcev, boljšim poslovnim rezultatom vašega podjetja in nenazadnje tudi zmanjšanju stroškov bolniških nadomestil.

Funkcionalna vadba

Vadba za zaposlene v podjetju

Redna telesna aktivnost izboljšuje splošno počutje, povečuje produktivnost in zmanjšuje doživljanje stresa. Poleg tega redna telesna vadba preprečuje nastanek nekaterih mišično-skeletnih poškodb, kot so bolečine v križu in vratu, in različnih bolezni ter posledično pripomore k zmanjšanju odsotnosti iz dela zaradi bolniške odsotnosti.

V kineziološkem centru InMotion vašemu podjetju nudimo možnost skupinske vadbe znotraj zaprte skupine izključno za zaposlene v vašem podjetju. 

Pridobite ponudbo za vaše podjetje

Pridobite ponudbo za vaše podjetje