INDIVIDUALNA VADBA

Popolna pozornost kineziologa

Individualna vadba omogoča popolno prilagoditev vadbenega programa glede na vaše začetno stanje, potrebe in želje. Individualna vadba, zato predstavlja najhitrejšo pot do izpolnitve vaših ciljev, pa naj si bo to odprava bolečin v križu, vratu ali rami, vrnitev v vsakdanjo rutino po poškodbi kolena, izboljšanje vaše telesne pripravljenosti, pridobitev mišične mase ali pa izguba nekaj kilogramov. 

Dodatna prednost individualne vadbe je to, da se termin vadbe prilagodi glede na vaše obveznosti. Vadbo lahko izvedemo takrat, ko vam najbolj odgovarja, zgodaj zjutraj pred službo, takoj po službi ali pa pozno zvečer.

Individualno vadbo bi priporočali:

Vadba v paru

Vsem, ki želijo vaditi skupaj s partnerjem/-ico ali prijateljem/-ico omogočamo tudi možnost vadbe v paru.

Vadba v paru vključuje vse koristi klasične individualne vadbe ena na ena, saj vsak izvaja vaje po svojem vadbenemu programu, prilagojenemu glede na trenutno stanje in zastavljene cilje, pozornost kineziologa pa se enakomerno porazdeli med oba vadeča.

Enako kot pri individualni vadbi lahko tudi pri vadbi v paru sami izberete termin, kdaj bi želeli hoditi na vadbo in mi se vam bomo z veseljem prilagodili.

Niste prepričani katera vadba bi bila primerna za vas?

Naročite se na brezplačni uvodni posvet in skupaj bomo poiskali vadbo, ki bo najbolj primerna za dosego vaših ciljev