O NAS

IN MOTION - v gibanju

Kineziološki center InMotion je mesto, kjer ljudi spodbujamo h gibanju in aktivnemu življenjskemu slogu. Naše telo je ustvarjeno za gibanje! Redna telesna aktivnost ima številne pozitivne učinke na naše zdravje in počutje poleg tega pa lahko z ustrezno vadbo preprečimo ali pa odpravimo posledice različnih poškodb.

V našem kineziološkem centru je dobrodošel vsak, od izkušenih rekreativcev do tistih, ki se šele spoznavajo z vodeno vadbo. Aktivnim športnikom nudimo pomoč pri kondicijski pripravi, s katero bodo izboljšali svoje športne dosežke. Posebno pozornost pa namenimo tudi posameznikom, ki jih pestijo bolečine v mišicah in sklepih ter tistim, ki so zaradi poškodbe morali na operacijo kolena kolka ali rame in si želijo čim prej brez težav ponovno izvajati svoje najljubše aktivnosti.

Zagovarjamo strokoven pristop k vadbi, ob tem pa poskrbimo, da je vzdušje na vadbi še vedno sproščeno in da se stranke počutijo zadovoljne. Velik poudarek dajemo osebnemu pristopu med kineziologom in vadečimi. Vsako stranko želimo dobro spoznati in ji prilagoditi vaje glede na nivo njenih sposobnosti in morebitne gibalne omejitve. Prav iz teh razlogov naše vadbe potekajo v majhnih skupinah, do največ 8 vadečih na posamezni vadbi!

Nahajamo se v centru Radovljice, v 1. nadstropju poslovne stavbe ob športnem parku. V kolikor želite pričeti z vadbo in s tem poskrbeti za svoje zdravje in počutje se nam pridružite na individualni vadbi ali na eni izmed skupinskih vadb.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Stopite v stik z nami

Telefon

Email

Odpiralni čas

Imate vprašanje?